VBRO

Dyon Verwer brengt nieuwe single DE NACHT IS M’N LEVEN uit bij TeamNL Music

De nacht is m’n leven van Dyon Verwer is de allereerste release op het splinternieuwe label TeamNL Music dat sinds zaterdag 2 april jl. actief is. Het was ook de eerste keer dat Dyon een bezoek bracht aan The Boom! Music Studio in De Meern. De pas 19 jarige zanger heeft inmiddels al 7 jaar ervaring en lanceerde ook al een aantal singles uit de pen van Henny Thijssen. Eigenlijk was Dyon helemaal nog niet bezig met een nieuwe single, maar z’n goede vriend Tinus Hoekstra had een lied op de plank liggen waar hij niets mee ging doen en gunde deze aan Dyon

Ondanks dat je zou kunnen denken dat het cover van Hazes Senior is, betreft het een compleet nieuw lied uit de pen van Co van Raaijen. Voor het arrangement en de productie is Frank Verkooyen verantwoordelijk. De nacht is m’n leven is een vrolijk lied waarin het gevolg van een gestrande relatie ook positief gevierd kan worden. Naast top-accordeonist Daniël Metz heeft ook gitarist Marcel Fisser meegewerkt om er echt een feestje van te maken.

De single De nacht is m’n leven is vanaf 6 april 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen op Youtube en de socials van Dyon.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat