VBRO

Dyon Verwer en Brent brengen samen DIE IS MOOI VAN MIJ uit

Voor Dyon Verwer kan de samenwerking met rapper Brent nogal voor een aardverschuiving zorgen. Het duet ‘Die is mooi van mij’ zal in ieder geval opvallen tussen alle andere nieuwe releases die zo vlak voor carnaval verschijnen. Waarschijnlijk is de naam Brent nog onbekend in het volkse genre waarin Dyon zich begeeft. In de rap-wereld heeft Brent het ene succes na het andere. Met name zijn in 2020 gelanceerde nummer “Balenciaga” heeft meer dan 8 miljoen streams op Spotify weten te vergaren. Als ze met dit duet gaan scoren is de kans groot dat het niet bij deze éne single blijft.

Omdat Dyon eigenlijk nog zoekende is naar een bepaalde muziekstijl staat hij overal voor open. Heel toevallig kwam hij op een feestje met Brent in gesprek waarin een gezamenlijke single werd besproken. Na de tweede ontmoeting werd het geheel in gang gezet en kwam producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio ook in beeld. Hij heeft een compleet nieuw lied gemaakt en de tekst geschreven die Dyon zingt. Voor het rapgedeelte is Brent zelf verantwoordelijk. Het resultaat is volgens Dyon een vrolijk nummer in de trant van “Vanavond uit m’n bol”. Voor beiden dus een enorme uitdaging die niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

De single ‘Die is mooi van mij’ is vanaf 1 februari 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Gerrit Driesen op diverse locaties in Enschede. Deze is te bewonderen op YouTube en de socials van de heren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat