VBRO

Dyon Verwer komt met uptempo single DAT DOE JIJ

Dyon Verwer heeft nog geen moment spijt gehad van de keuze om in het voorjaar van 2022 contact op te nemen met Frank Verkooyen van The Boom Music Studio. Destijds resulteerde die samenwerking in de feestknaller De nacht is mijn leven. Naast een groot aantal positieve reacties uit alle windstreken van Nederland leverde dat hem ook veel boekingen op. Dyon is Tinus Hoekstra nog steeds dankbaar dat hij dit lied van hem kreeg aangeboden. Omdat Tinus inmiddels een andere muzikale weg is ingeslagen schonk hij nog een demo aan Dyon. Het betreft het door Frank van Etten geschreven lied Dat doe jij.

Dyon: Mede door het arrangement dat door Frank Verkooyen is geproduceerd, is het een vrolijk uptempo lied geworden. Ik weet zeker dat het onderwerp van dit liefdesliedje bij een grote groep mensen aan zal slaan. De manier waarop van Etten schrijft levert vaak emoties op. Je blijft gewoon aandachtig luisteren en dat gaat zeker met deze single ook gebeuren. De live gitaar- en accordeonpartijen die zijn ingespeeld maken de plaat echt helemaal af. Ik heb de smaak nu goed te pakken en blijf gewoon regelmatig nieuwe singles uitbrengen.

De single Dat doe jij is vanaf 21 september 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip verschijnt in een later stadium. Dyon is overigens te boeken via zijn socials of telefonisch via 06-1371 8060.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat