VBRO

Edwin van Hoevelaak lanceert ALTIJD EEN WINNAAR

Vandaag is de release van de single Altijd een winnaar. Dit nummer heeft Edwin van Hoevelaak geschreven en zelf ingezongen i.v.m. de Special Olympics Nationale Spelen. Het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking dat van 10 t/m 12 juni wordt georganiseerd. Dit evenement vindt straks plaats in 14 Twentse gemeenten.

Er worden 25 sporttoernooien georganiseerd, een heus Olympics Dorp gaat herrijzen op de campus van University of Twente. Wat te denken van een grandioze openingsceremonie en atletenparade met duizenden sporters in het fameuze Fanny Blankers Koen Stadion.

Voor dit evenement is een speciaal lied geschreven Altijd een winnaar dat op 10 maart wordt gelanceerd. Het lied is geschreven en gezongen door Edwin van Hoevelaak. Hiermee gaan ze vandaag op de dag van release met een speciaal bestikkerde bus op pad en proberen we zoveel mogelijk media aandacht te krijgen die dag. Er zijn 4 ambassadeurs die worden ingezet om de Special Olympics te promoten en te vertegenwoordigen.

Zo waren ze vanmorgen bij RTV Oost, daarna door naar het mediapark waar Daniel Dekker van NPO radio 5 en Jan Papperazzi van SterrenNL de single in ontvangst zullen nemen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat