VBRO

Elias van Hees brengt serenade aan zijn vrouw

Elias van Hees (34) uit Den Haag brengt zijn met zijn nieuwe single ‘Iemand als jij’ een serenade aan zijn vrouw Nina. Het is alweer de vijfde single sinds de lancering van feestnummer Het Meisje van de Bakker in juni 2019, waarmee Elias als zingende politicus een hoop landelijke belangstelling kreeg. Nu lanceert hij een Nederpop-plaat en slaat hiermee een voor hem nieuwe muzikale weg in.

De nieuwe single ‘Iemand als jij’ is een officiële Nederlandse bewerking van Van Morrison’s Someone like You. Frank Affolter – hitcomponist van De Mallemolen – schreef de Nederlandse vertaling voor Van Hees. Peter la Haye produceerde samen met JP van der Sluis van Today Music de single, die in de Leico Studio is opgenomen. Hierna is de single gemasterd door Sander van der Heide (bekend van o.a. Marco Borsato, Anouk & Bløf).

Elias is sinds 2014 samen met zijn Nina met wie hij in 2017 trouwde. Zij maakten zoals de meeste koppels naast vele hoogtepunten ook turbulentie mee. Hij hoopt met dit nieuwe team op nieuw succes: “Hopelijk gaat heel Nederland van deze mooie Nederpop-plaat genieten!”.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat