VBRO

Ellen Leussink presenteert met ‘Mijn Leven’ haar nieuwe single

De uit Almelo afkomstige zangeres Ellen Leussink presenteert met ‘Mijn Leven’ haar nieuwe single. Deze compositie van Tim Hemme is een onvervalste Hollandse schlager en voor de productie tekende Frank Vollink. “Ik ben erg blij met het resultaat. Ik hou zelf enorm van de beat die in de schlager zit, vandaar de keuze voor deze single” aldus een trotse Ellen Leussink, die in het dagelijkse leven al 32 jaar werkzaam is in een supermarkt.

De bijbehorende videoclip werd door Thuis in Holland opgenomen in Café ’t Hoekje in Almelo en in een prachtige woning die hiervoor beschikbaar werd gesteld. Ellen vervolgt “’Mijn Leven’ handelt over iemand die voor zichzelf kiest na een moeizame relatie. Dit is een thema waarin veel mensen zich zullen herkennen. Ik ben zelf al jaren gelukkig getrouwd, dus deze tekst is niet autobiografisch.”

‘Mijn Leven’ verschijnt via CD Hamster Music en is vanaf vrijdag 21 mei overal te streamen en te downloaden, en de videoclip is natuurlijk te zien op de bekende clipkanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat