VBRO

Elvira Fischer zet voet op Nederlandse bodem met ALLES ODER GAR NICHTS

Dat een ontmoeting tussen de Duitse schlagerzangeres Elvira Fischer en Ronald Visch van RoodHitBlauw producties verstrekkende gevolgen kon hebben was op dat moment nog niet bekend. Elvira was op verzoek van haar Nederlandse manager Benni van der Meer te gast bij een televisieprogramma. Tijdens het optreden van Elvira bleek dat het publiek erg onder de indruk was van haar zangkunsten. Zo gek was dat ook weer niet, gezien haar staat van dienst bij onze oosterburen. Oorspronkelijk komt ze uit het Odenwald in Zuid-Duitsland, maar woont ondertussen al een paar jaar in het Noord-Duitse Wildeshausen. In 2018 bracht ze haar allereerste single uit en de teller staat anno 2023 op 45. Met haar nieuwe single Alles oder gar nichts hoopt ze ook in Nederland naam te maken.

Als Duitstalige zangeres weet ze, dat ze ook in Nederland, veel mensen kan bereiken. Een groot deel begrijpt de Duitse taal en uiteindelijk wil zij door de muziek die ze maakt de harten van het publiek bereiken. Ze staat al ruim 5 jaar op de buhne en wist veel successen te behalen. Met haar debuutsingle bereikte ze de voorronde van Schlager Trophy 2018. Daarna wist ze bij grote shows veel podiumplaatsen te behalen en ging met verschillende trofeeen huiswaarts. Ze belandde zelfs met een ballad op nummer 1 in de NDR-hitparade. Tot nu toe heeft Elvira de meeste nummers geproduceerd met Robert Meister. Ze heeft daarnaast met verschillende tekstschrijvers en componisten gewerkt en schrijft zelf ook.

Volgens Elivia brengt haar nieuwe single Alles oder Gar nichts vreugde. Ze omschrijft het nummer als echt volks en verwacht dat niemand, na het horen van de single’ op zijn of haar plek zal blijven zitten vanwege het hoge dansgehalte. Hier zal het zeker niet bij blijven. Er komt nog heel veel nieuwe muziek van haar uit. Haar derde album zal binnen afzienbare tijd verschijnen. Dat is voor een artiest die pas 5 jaar als zangeres een carriere aan het opbouwen is, best knap. Elvira heeft ook als doel om grote optredens en shows te verzorgen. Niets is haar te gek.

De CD single Alles oder gar nichts is vanaf 12 april 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boek Elvira Fischer hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat