VBRO

Eric Ghelen krijgt er ‘Nooit genoeg’ van

Voor de bespreking van een nieuwe single had Eric Ghelen een afspraak gemaakt met zijn vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Hij had vooraf totaal nog geen enkel idee welke klassieker hij in een Nederlandstalig jasje wilde steken. Tijdens de autorit naar De Meern hoorde Eric op de radio het nummer ‘It’s the same old song’ van The Four Tops . Samen met Frank heeft hij gekeken of deze track ook in het Nederlands gecoverd was. Voor zover de mannen hebben na kunnen gaan was dat niet het geval. Omdat Eric voor veel Limburgse artiesten ook teksten schrijft stelde hij voor om zelf het één en ander op papier te zetten. Hij heeft i.p.v. een letterlijke vertaling iets compleet anders bedacht

Eric: ‘Omdat ikzelf een enorme levensgenieter ben heb ik goed nagedacht over dat onderwerp. Stappen met vrienden in het weekend is zo’n moment waar ik erg van geniet. Als op vrijdagmiddag de klok 16.00 uur aanwijst begint voor mij het weekend en is het twee dagen feest. We bezoeken dan gezellige uitgaansgelegenheden en gaan af en toe tekeer als een beest. Het is nooit te laat en ook nooit te vroeg. Daarom vond ik ‘Nooit genoeg’ een passende titel voor deze swingende plaat. De mensen horen tegenwoordig het liefst herkenbare melodieën en worden hiervoor op hun wenken bediend. Ook de jeugd gaat hier volop in mee en horen de hits waar hun ouders mee zijn opgegroeid. Dat vind ik echt helemaal fantastisch.”

De single “Nooit genoeg’ is vanaf 21 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Keno Media. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Eric.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat