VBRO

Eric Jaspers vrolijkt het publiek op met nieuwe single ALLEMAAL DOOR JOU

Eric Jaspers is meer dan alleen een Nederlandstalige solozanger. Hij bedenkt zelf zijn eigen liedjes en neemt deze vervolgens dan ook op in zijn eigen studio die gehuisvest is onder zijn woning. Omdat het een grote betonnen bak is heeft niemand last van Eric en kan hij ongestoord zijn gang gaan. Daarnaast staat hij met Will Vermeer als Duo Jaspers en Vermeer op het podium om tijdens de optredens een willekeur aan verschillende acts de revue te laten passeren. Ze blinken uit in straattheater, carnavalsoptredens en Duitse acts. Zijn niet alledaagse singles brengt hij overigens al jaren vol tevredenheid uit bij RoodHitBlauw producties. Vooral het onderlinge contact en de betrokkenheid van Ronald Visch bij het gehele proces valt bij hem in goede aarde.

Eric: Ik heb er alles aan gedaan om de nieuwe single zo goed en leuk te maken als de bedoeling was. Ik was toe aan een vrolijke plaat. We zitten momenteel met zijn allen in een sombere tijd, maar gaan wel richting het voorjaar. De hoogste tijd dus om de boel een beetje op te vrolijken. De inspiratie voor de tekst ontstaat vanzelf door allerlei dingen uit het dagelijkse leven. Die projecteer ik dan vervolgens op mezelf. We geven elkaar overal de schuld van, maar als het wel goed gaat heb je die ander er ook bij nodig. Dat is de achterliggende gedachte die Allemaal door jou herbergt. Vooral het refrein waarin Dans met mij, in onze dromen met elkaar, zing met mij, dan zing ik hier en jij zingt daar, hou van mij, beleef het leven met een lach dan wordt vandaag echt onze dag…als het mag centraal staan zorgen ervoor dat je vrolijk wordt.

Omdat Eric kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan nodigde hij een paar goede muzikanten uit om een diverse instrumenten live in te spelen. Will Vermeer stond garant voor de mandoline, akoestische en elektrische gitaargeluiden. Eric bespeelde zelf de accordeon. Op die manier krijgen ze exact de sound die ze zochten. Overigens is Will ook medeverantwoordelijk voor het arrangement.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat