VBRO

Eric van Hest lanceert debuutsingle KOM OP WE GAAN

De in Roosendaal geboren en getogen zanger Eric van Hest is al enkele jaren bezig met muziek en alle facetten eromheen. Het begon zoals bij vele andere artiesten met simpele orkestbanden maken/ bewerken voor vrienden en bekende, met name voor feesten, partijen en carnaval. Je kent het wel, Ome Jan is jarig en we schrijven een eigen tekst op een bestaand nummer.

Neef Jeffrey van Gool opperde na enige tijd het idee, waarom maak je zelf geen eigen nummer? Ik zal de tekst voor je schrijven, en jij zoekt een nummer uit wat je graag wilt gaan zingen en uitbrengen. Zogezegd, zo gedaan. Het welbekende liedje Comment ça va van The Shorts werd gekozen als basis en daarna voorzien van nieuwe tekst. Joris van Dijk en Michel Clerx van Sonic Solutions hebben track meer body gegeven door er een extra sausje overheen te gieten in de studio omdat het een echte feestplaat moest geworden. De accordeon partijen van deze track werden ingespeeld door Manfred Jongenelis, Natasja den Toom nam het koorwerk voor haar rekening en Collega Mark Vergouwen stond garant voor de fotografie en het artwork van de single.

Op advies van de studio werd na de opname contact gezocht met Jolanda Clement. Na een zeer positief gesprek tussen beide partijen werd besloten de debuutsingle uit te brengen op het platenlabel JC Records en Jolanda tevens de plugging & promotie te laten verzorgen voor de debuutsingle met haar bedrijf JC Event.

Eric is superblij met zijn team en het geweldig mooie eindresultaat van zijn debuutsingle. Hij hoop dan ook dat Kom Op we gaan binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders en tijdens de op handen zijnde feesten en partijen.

De nieuwe single Kom Op We Gaan van Eric van Hest wordt uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz. De videoclip die geschoten werd door: Raoul de Geus van Creatief Bureau-vrienden van zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat