VBRO

Erik van Klinken eindigt 2022 met nieuwe versie van TUSSEN KROEGEN EN KERKEN

Terwijl Erik van Klinken momenteel nog in talloze lijsten staat met zijn jongste single You’ll Never Walk Alone presenteert hij de opvolger alweer. Het betreft een hedendaagse bewerking op één van de grootste hits van Vader Abraham, namelijk Tussen Kroegen en Kerken. Erik liep al jaren met het plan in zijn hoofd om deze klassieker nieuwe leven in te blazen, maar twijfelde steeds…..tot een tijdje terug. Hij nam contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om het plan van aanpak te bespreken. Tijdens de voorbereidingen kwam naar buiten dat Pierre Kartner was overleden.

Erik: Dat nieuws kwam natuurlijk als een mokerslag binnen. Dat het niet goed ging met Pierre was algemeen bekend, maar niemand had verwacht dat deze grootmeester van het Nederlandstalige lied zo snel zou overlijden. Frank heeft alles uit de kast getrokken en heeft bij dit aanstekelijke nummer een dikke vette band gemaakt. De afgelopen weken heb ik het publiek al kennis laten maken met mijn versie van Tussen Kroegen en Kerken. Omdat iedereen het lied kent zong iedereen dit natuurlijk luidkeels mee. Ik denk dat ik ook de juiste keuze heb gemaakt om met Frank Verkooyen te gaan samenwerken. In korte tijd is dit de derde productie die bij hem vandaan komt. Voor 2023 staan er ook weer een aantal singles op de rol. Al met al mag ik ook niet klagen over de optredens. Een paar jaar geleden vonden deze hoofdzakelijk plaats in het noorden en oosten van het land. Inmiddels reis ik het gehele land door en merk aan de socials dat mijn fanbase ontzettend groeit. Daar heb ik ook jarenlang voor geknokt en ben blij dat ik zover ben gekomen.

De single Tussen Kroegen en Kerken verschijnt bij NRGY Music en is via de bekende portals te streamen. De clip is spoedig te bewonderen op YouTube en de socials van Erik van Klinken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat