VBRO

Erwin Haarmans vanaf nu te vinden op het Rood-Hit-Blauw label

Het zingen begon voor Erwin Haarmans ooit als een geintje. Nu, enkele jaren later timmert Erwin serieus aan zijn carrière als zanger.

Erwin: ‘Ik heb een installatiebedrijf in IJsselstein (Haarmans Installatietechniek) en daar op de bovenste verdieping van het kantoorpand is een heuse bar. Op vrijdagmiddag sluiten we daar de week af met een borreltje en komt er regelmatig een artiest langs om op te treden. De oorsprong van het zingen is ontstaan met mijn maatje zanger Hans van der Laan, het uitvoeren van samen zingen is er door het ontvallen van Hans helaas nooit meer van gekomen. Ik heb daar de stoute schoenen aangetrokken en ook mijn eerste liedjes gezongen. Tekstschrijver Harry Gerritsen is een van de regelmatige gasten en het is Manfred Jongenelis die mijn eigen liedje opnam en mij adviseerde eens met Rood-Hit-Blauw produkties rond de tafel te gaan om het daar uit te brengen. Ik heb inmiddels met Rood-Hit-Blauw produkties gezeten en na ons gesprek is de keuze niet moeilijk. Ronald is bevlogen en heeft in 30 jaar een schat aan ervaring opgedaan, hij stamt al uit de cassettebandjes tijd grapt hij. Ik ben enthousiast over de samenwerking en verheug me op de leuke dingen die we tot stand gaan brengen’.

Ronald (RHB): ‘Het is een eer om te zien dat de Rood-Hit-Blauw ‘stal’ zo snel groeit, we steken enorm veel uren in ons label en de artiesten en dat betaalt zich uit. Onze contacten en relaties breiden zich steeds verder uit en na de verhuizing naar ons nieuwe kantoor hebben we nog meer mogelijkheden om artiesten goed te ontvangen. Erwin is de laatste; een mooie aanwinst voor onze stal en er lopen nog een aantal gesprekken met leuke andere artiesten en acts, waarover binnenkort meer’.

Binnenkort meer nieuws over ‘Erwin Haarmans” en zijn nieuwe single
Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/erwin-haarmans/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat