VBRO

Erwin Haarmans zet de kroeg op de kop met feestknaller ALLES IN HET LEVEN

Erwin Haarmans zet met z’n feestknaller Alles in het leven de kroeg op de kop. Volgens Erwin werd het ook de hoogste tijd dat de deuren van de cafes weer als vanouds tot in de late uurtjes geopend zijn. De plaat lag al geruime tijd op de plank, maar het was gewoon zonde om deze vanwege de pandemie uit te brengen. Gelukkig is die tijd voorbij en kan Erwin zich focussen op de promotie van zijn nieuwe single die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Net zoals zijn voorganger Ja jij, alleen jij is Harry Gerritsen verantwoordelijk voor de heerlijk meezingbare tekst. De opnames van de nieuwe single Alles in het leven vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Muzikaal gezien een waar pronkstuk waarin tal van instrumenten de revue passeren. Erwin is ontzettend benieuwd hoe deze ontvangen wordt. Het gehele team waar hij mee samenwerkt heeft er in ieder geval een goed gevoel over.

Veel heeft Erwin ook te danken aan zijn zangcoach Ingrid Simons. Dat heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Ik moet eerlijk zeggen dat het ontzettend moeilijk is om je eigen stem te beheersen, maar het lukt me aardig. De technieken die ze me leert zorgen ervoor dat je vanuit je borst en buik gaat zingen. Mijn stemgeluid ontwikkelt zich en dat is fijn om te ervaren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat