VBRO

Feest DJ Danny debuteert als zanger met ‘Er even tussen uit’

‘Een feest zonder Danny ken nie!’…..dat is de kreet die Feest DJ Danny al meer dan 10 jaar van het dak schreeuwt als hij feestgangers een fantastische avond bezorgt. Omdat de 37-jarige entertainer uit het Gelderse plaatsje Tolkamer zelf ook de liedjes uit volle borst meezong had hij al snel in de gaten dat zingen niet z’n sterkste kant was. Toch liet hij het er niet bij zitten en ging op zangles. Inmiddels heeft Danny een aantal zangtechnieken onder de knie en weet hij wat hij kan. Elke dag ontdekt hij nieuwe kwaliteiten en dat was dan ook meteen de reden om een eerste eigen single op te nemen.

Kwaliteit is ook iets dat bij Danny hoog in het vaandel staat. Hij werkt samen met Boekingsbureau Lukassen Produkties uit Nijmegen en kwam totdat Covid-19 zijn intrede deed, wekelijks in contact met artiesten die tussendoor gingen optreden. Het viel Danny op dat er grote verschillen waren in de muziekbanden die gebruikt werden. ‘Nadat een zanger uit Arnhem z’n kunsten vertoond had vroeg ik hem waar hij z’n liedjes had opgenomen. Ik was op zoek naar het bedrijf achter die banden waarvan alle verhoudingen goed waren. Dat bleek Sonic Solutions uit Roosendaal te zijn. Ik heb vervolgens producer Joris van Dijk benaderd en opperde mijn ideeën om een single op te nemen. Ik had al een melodielijn in gedachten en vertelde dat ik een simpele tekst wilde hebben. Ik gaf hem verder de vrijheid om alles uit te werken. Joris heeft Pascal de Vormer gevraagd om de tekst te schrijven. Ik was erg blij met het nummer die de titel ‘Er even tussen uit’ meekreeg’, glundert Danny.

In een eerder stadium besprak Danny z’n plannen om een lied op te nemen al met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik heb destijds met Ronald afgesproken hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen. In het vervolggesprek werd mij duidelijk dat Ronald net zo bevlogen is met zijn label als ik als DJ en zanger. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan’, meent Danny.

De CD single ‘Er even tussen uit’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar muziekportals: https://ffm.to/ereventussenuit
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/feest-dj-danny/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat