VBRO

Feestzanger Rene verrast iedereen met spraakmakende single

Als je de titel van de nieuwe single van Feestzanger René hoort dan bestaat de mogelijkheid om deze op verschillende manieren uit te leggen. Het draait namelijk allemaal om de opvallende titel Ben sneller met mijn tong dan met mijn vingers. René laat echter meteen weten dat het niet datgene is wat je meteen denkt. Dubbelzinnig is volgens hem ook zinnig. Als je goed naar de tekst luistert wordt het al snel duidelijk dat het over de telefoon gaat. De tekst ligt snel in het gehoor en de plaat heeft een hoog feestgehalte. Het idee om dit lied te maken heeft te maken met het hedendaagse gebruik van de
telefoon. Hij wordt niet meer gebruikt waarvoor hij is uitgevonden. Ik praat zelf meer door de telefoon omdat dat voor mij sneller gaat dan appen of sms’n. Ik begin oud te worden, maar pas me wel aan. Iedere leeftijd heeft zijn charme….toch.

René heeft de tekst zelf geschreven en de muziek is gemaakt door Kees Tel. Uiteraard heeft William ten Kate weer schitterende beelden geschoten voor de videoclip die bij diverse televisiestations in Nederland én België te bewonderen is. Natuurlijk staat deze ook op YouTube en de socials van Feestzanger René alias De Zingende Glazenwasser zoals hij in de volksmond wordt genoemd.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat