VBRO

Frank Galan verrast de showbizz in Nederland en Vlaanderen met TO Y YO

Deze zomer krijgt Frank Galan het voor mekaar om als énige artiest in Nederland een volledige Spaanstalige zomersingle aan te kondigen. Het is een originele song met als titel Tu y Yo die Frank samen schreef met Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk. Men kan spreken over een vernieuwende en verjongende Frank Galan die anno 2022 nog steeds weet hoe zuiderse muziek moet klinken. De opnames werden gerealiseerd in de gerenommeerde Manfred Recording Studio’s in Etten-Leur.

Er werd beroep gedaan op grote musici alszijnde : Bas van Wetten (gitaren), Martijn de Laat (trompetten) en Manfred Jongenelis (Argentijnse accordeon).

Frank Galan beheerst het Spaans zoals zijn eigen moedertaal en dat hoor je : de passie, furie en het temperament werden gemixt in een prachtige zomerse frisse cocktail die door velen zal gesmaakt worden.

Deze Vlaamse Iglesias bewandelt hiermee internationale wegen en wil hij de zuiderse stranden van Marbella naar de Lage Landen brengen. Zijn passie voor Spanje wordt steeds groter en is Spanje reeds lang zijn tweede thuis geworden.

Frank heeft ook sinds vorig jaar een mooi platencontract op zak in Nederland en wordt er hard gewerkt aan een solide carrière in Nederland, Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Spaanse muziek is immers universeel en zullen velen ontdekken wat Frank Galan nog in zijn mars heeft.

Tussen de meer dan honderd Nederlandstalige inzendingen die deze zomer worden uitgebracht,

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat