VBRO

Frank Galan zet de zomer in met aanstekelijke melodie ‘Te Quiero Más’

Frank Galan zet de zomer in met een enorm aanstekelijke melodie. “Te Quiero Más” is een meezinger van formaat en een prachtige Spaanse oorwurm die tijdens de komende zomermaanden het optimisme van velen zal opkrikken. Frank wil met deze nieuwe productie het monotone patroon van het laatste jaar doorbreken en probeert hij iedereen te motiveren om het normale leven in te vullen met passie & temperament.

Frank Galan werd bekend in Nederland met de hit “El Bandido” in 1995 die massaal werd meegezongen op alle podia en nog steeds een bekende reminder is. Na deze periode werd het wat stiller rond Frank omwille van buitenlandse interesses, maar in 2021 wil hij zich terug helemaal focussen op waar alles begon.

“Te Quiero Más” is een originele song volledig geschreven op het imago van Frank Galan – zuiders & temperamentvol. Met deze opname wil Frank zijn Spaanstalig répertoire in Nederland een boost geven met hedendaagse producties en arrangementen voor jong en oud.

Omdat de zomers in Nederland meer en meer op die van Spanje lijken, was het ook logisch dat er een vlotte melodie werd geschreven om een hele zomer lang te genieten van alle mooie momenten. Bij het horen van deze nieuwe plaat ben je meteen gevaccineerd met een dosis zonneschijn en vrolijkheid! Dus op naar betere tijden en meteen een goede start voor Frank Galan die nog even enthousiast na 30 jaar carrière zijn passie voor muziek laat horen en zien.

De zomer kan niet mooier beginnen met deze smaakmaker van Frank Galan. De nieuwe single “Te Quiero Más” bevordert tevens je conditie door het opzwepende ritme en tempo die je in beweging brengen. Laat de speakers knallen waar u ook bent en tover jezelf om in Latino sferen.

De single “Te Quiero Más” is vanaf 3 juli te beluisteren via alle streaming-kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat