VBRO

Frank Hoek en Sjef van Creij presenteren aanstekelijk nummer La Die La Die La

Wat in 2019 begon als grap, een eenmalig iets, lijkt steeds meer iets structureels te worden. Toen in oktober van dat jaar de heren Frank Hoek en Sjef van Creij het nummer In Brabant Hebben We Nooit Genoeg in de studio van Kees Tel opnamen, hadden ze op dat moment niet in de gaten dat het nummer een succes zou worden richting het feest der feesten.

Voor het carnavalsseizoen 2022-2023 hebben Frank Hoek en Sjef van Creij wederom bij Kees Tel het vrolijke en aanstekelijke nummer La Die La Die La opgenomen. Voor de wat oudere mensen zal dit deuntje mogelijk bekent in de oren klinken, het is namelijk van oorsprong een lied uit 1970 van Juan Bastos (Rolf Steitz).

Frank Hoek en Sjef van Creij zijn in hun nopjes met het nummer La Die La Die La en hopen dat dit ook bij het grote publiek aan gaat slaan. Echter, in de muziekwereld is er geen wet of voorgeschreven regel welke bepaald óf en wanneer een nummer een hit gaat worden… spannende tijd dus voor dit duo. ontstond er het idee om van het lied ook een Oranje versie te maken. Femke Reuvers maakte er een passende Oranje tekst op. Henk dook de Sonic Solutions studio in Roosendaal in waar producer Joris van Dijk er weer een prachtig product met een hoog meezing gehalte van wist te maken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat