VBRO

Frank van Etten brengt als voorloper op z’n nieuwe album de powerballad ‘Jij Bent Mijn Zoon’

Als voorloper op het nieuwe album ‘Jongen van de straat’ die volgende week 27 november zal verschijnen komt vandaag de nieuwe single van Frank uit. “Jij Bent Mijn Zoon” is een powerballad die Frank als geen ander kan vertolken. Met zijn snik, power en gevoel voor het leven is dit nummer, ondersteund door een prachtige clip, een regelrechte hit.

Op 29 november presenteert Frank als eerste Nederlandse artiest zijn nieuwe album “Een jongen van de straat” vanuit het Ziggo Dome in Amsterdam. Volledig corono proef zal dit optreden onthouden worden als een groots en uniek moment. Wie dit bij wil wonen kan een ticket kopen via de website: www.frankvanetten.nl. Mis het niet en geniet zondag de 29e, om 16:00 uur, vanuit je luie stoel van dit bijzondere moment.

Het album “Een jongen van de straat” is geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s te Hoofddorp en wordt uitgebracht onder het label van Toekomst Music. 13 nieuwe tracks, waaronder de hitsingles “Voor Jou” en “Lach, leef, huil & bid”.

Volg al deze mooie momenten van Frank van Etten op zijn social media. Zijn nieuwe single: “Jij Bent Mijn Zoon” komt vandaag 19 november uit en vanaf 27 november is ook het album “Een Jongen Van De Straat” overal in Nederland als CD te koop, te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat