VBRO

Frank van Etten presenteert verrassende single HELP ME

Een verrassende uitvoering door volkszanger Frank van Etten van het nummer Help Me origineel van John Lennon en Paul McCartney maar nu in een bewerking met een fijngevoelige Nederlandse tekst van Frank zelf.

Ik maak muziek vanuit mijn hart en dat is het enige wat voor mij telt. Lange tijd heb ik geen zin meer gehad in het maken van muziek of optreden in het land, omdat ik de passie kwijt was door vaak zakelijke belangen die je creativiteit en passie vernielen. Achter de schermen ben ik druk bezig met een geheel nieuw album: een dubbelbox met 24 spiksplinternieuwe songs en met liedjes die weer uit mijn hart komen. Het hoeft geen HIT te zijn als je het maar voelt zoals ik het voel. ‘Help Me’ is voor mij weer een bijzonder liedje waarin ik een periode afsluit voor mezelf en vooral een nieuwe start in een nieuwe nog sterkere positie dan voorheen.

Deze aansprekende versie van de single Help Me werd geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en zal zeker aanslaan bij de zenders en liefhebbers van het Nederlandstalige genre.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat