VBRO

Frank van Etten raakt de gevoelige snaar met ‘Zoveel Uren’

Als er één artiest is die muziek zelf maakt, schrijft en zingt met iedere vezel uit zijn lijf, dan is het Frank van Etten. Al zijn levenservaringen zijn vaak terug te horen in zijn muziek. Van de vrolijke noten die we kennen van o.a. zijn hits ‘Huisje Op Wielen’, ‘Leef Als Een Zigeuner’ tot aan een traan. Dit geldt ook voor zijn nieuwe single ‘Zoveel Uren’. Herkenbaar voor iedereen die een dierbare ontzettend mist. Een liedje dat wederom uit het leven is gegrepen en wat laat zien dat vreugde en verdriet dicht bij elkaar ligt.

Dat hij ondernemend is, dat laat hij ook ten tijden van corona en alle maatregelen die een ieder treffen weer zien. Zo is zijn concept jepersoonlijkeliedje.nl, waar Frank voor iedereen een liedje op maat schrijft een groot succes. En binnenkort opent hij in Apeldoorn zelfs een tweede cafetaria. ´Natuurlijk sta ik het allerliefste op de bühne om mensen te vermaken. Maar ook in huize van Etten moet de schoorsteen blijven roken zeker met een kleine op komst. Stilzitten en in een hoekje zitten huilen zit niet in mijn mentaliteit´ aldus de zanger.

De afgelopen maanden is Frank druk met het schrijven van liedjes. Samen met zijn producer John Dirne werkt hij aan een nieuw album. Naar verwachting zal deze aan het eind van het jaar gaan verschijnen.
´Zoveel Uren´ is vanaf nu te beluisteren via alle bekende download en streaming portals!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat