VBRO

Frank van Etten schrijft nieuwe single voor Dave van Montfoort

Het onderwerp houden van houdt Dave van Montfoort wel bezig. Terwijl hij afgelopen februari nog een single lanceerde met de titel ‘Hallo, ik hou van jou’, geeft Dave daar nu met ‘Ik hou nog steeds van jou’ een vervolg aan. Ondanks dat er al maanden geen dubbeltje binnenkomt van optredens blijft hij singles uitbrengen. Gelukkig zijn sinds 5 juni de kroegen weer open. Qua planning komt deze plaat dus op een perfect moment.

Dave laat zich meestal verrassen door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. ‘Ook deze keer ontving ik een demo per mail. Daar zijn uiteindelijk een paar dingetjes aangepast met als resultaat een vrolijke zomersingle. De verhaallijn van het lied, die geschreven is door Frank van Etten, zal bij menigeen bekend voorkomen. Je krijgt verwijten toegeworpen door je partner waar je beter niet op kunt reageren. Dan loopt het uit op ruzie en om daar de relatie voor op het spel te zetten, is het allemaal niet waard’, verklaart Dave.

‘Ik hou nog steeds van jou’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 9 juni 2021 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gieskes Media is te bewonderen bij de clipzenders en Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat