VBRO

Frank Verkooyen verwerkt elektronische tonen van de synthesizer in verrassende single DIE LEGE PLEK

Dat het leven van Frank Verkooyen voor ruim 90% uit muziek bestaat is allang geen geheim meer. Met name het produceren van liedjes voor andere artiesten heeft de laatste jaren een enorme wending genomen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de hoge kwaliteit die vanuit zijn The Boom! Music Studio geleverd wordt. Tussen de bedrijven door blijft Frank ook werken aan zijn eigen zangcarrière die eveneens succesvol kan worden genoemd. Voor zijn nieuwe single Die lege plek is hij gaan zoeken naar een sound die er momenteel even niet is. Hij heeft daarom gekozen om invloeden uit de jaren ’80 te vermengen met de huidige klanken. Vooral de elektronische tonen van de synthesizer halen herinneringen van vroeger op. Daarentegen zorgen de gitaarpartijen die zijn ingespeeld door Marcel Fisser en de bas door Serge Bredewold voor de juiste mix.

Frank werkt tegenwoordig heel graag samen met tekstkunstenaar Björn de Leijer die onderwerpen op een perfecte manier weet om te zetten naar een verhaallijn waarvan je van te voren niet weet waar het eindigt. Hij houdt het op die manier spannend en daardoor luister je vrijwel zeker de gehele plaat af. Ondertussen zijn Frank en Björn een exclusieve samenwerking aangegaan die ongetwijfeld zijn vruchten af zal werpen. Dat is geen illusie maar een feit.

De single Die lege plek is vanaf 19 april 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Niels Horstman. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Frank Verkooyen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat