VBRO

Franky Stardust terug met IK WIL NOG NIET NAAR HUIS

Nu we er eindelijk weer op uit mogen, zal dit nieuwe feestnummer van Franky Stardust voor iedereen van toepassing zijn. Je bent op die plek waar je zo graag wilt zijn. Je zit nog lekker, in goed gezelschap, met een goed hapje en een heerlijk drankje, maar het eindsignaal komt in zicht. Dan zal het onderbuikgevoel opbruisen en zing je vol overgave mee… Ik wil nog niet naar huis.

‘Het is weer tijd voor FEEST!’, weet onze gentleman-entertainer en ‘antidepressiva in levende lijve’ Franky Stardust te melden. Na de bescheiden successen van ‘Hé Schat, weet je dat’, ‘De Liefde’, de geweldige emo-ballad ‘De handen ineen’, ‘Mag ik dansen’ met DJ Peet en ‘Ik verlang zo’ met Janneke de Roo, is Franky Stardust terug met een gezellige remake van de Guus Meeuwis hit uit 2008 in een feestelijk jasje.

Sonic Solutions heeft er met de toevoeging van de gitaar rif van ‘I can’t get no…’ een geweldig lekkere productie van gemaakt. Voor de release en RTV-Promotie ging Franky weer een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Franky Stardust is superblij dat de kraan van de boekingen weer open staat en hij vol gas het hele land en België kan doorkruisen om menig bar, podium en radiostudio op z’n kop te zetten. ‘Naast een zekere behoefte te voelen om mensen te willen vermaken met een hoog feestgehalte, vind ik momenten van bezinning en emotie met de juiste dosering tijdens optredens ook erg belangrijk’, aldus Franky.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat