VBRO

Frans Haverhoek debuteert met ‘Kom dans vanavond met mij’

Frans Haverhoek heeft na een tijdje van afwezigheid het zingen weer opgepakt. De zanger uit Hattem, die in het dagelijks leven heftruckchauffeur is bij vrachtwagenfabrikant Scania, kent een aantal zangers die hun plaatjes opnemen bij Roy Otters in Apeldoorn. Omdat Frans altijd al van plan was om een eerste echte single op te nemen nam hij contact op met Roy om het één en ander te bespreken.

Frans: ‘Tijdens dat gesprek gaf ik aan dat ik maar één wens had en dat was het 20 jaar oude gelijknamige nummer van Renaldo in een nieuw vaatje te gieten. Ik kan me nog heel goed herinneren dat deze plaat op de allereerste cd stond die ik na het behalen van mijn rijbewijs in 1998 draaide in mijn auto. Roy gaf aan deze uitdaging wel aan te durven en heeft een nieuwe orkestband gemaakt. In ieder geval ben ik heel erg blij met het eindresultaat. Ondertussen heb ik het lied al een paar keer in het openbaar gezongen en de reacties waren voor mij overweldigend. Daarom heb ik mezelf voorgenomen om vol gas te geven en te werken aan een eigen repertoire. Ik wil gewoon eigen liedjes laten produceren en hoop daarmee het publiek te verblijden.’

‘Kom dans vanavond met mij’ verschijnt bij ANRO PRODUCTIONS en is streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Roy is te bewonderen op Youtube en op de social media van Frans Haverhoek. De beelden zijn geschoten in de mancave van Frans achter zijn ‘wagen’. Hij nodigde familieleden uit om te figureren. Dat het een groot feest werd, moge duidelijk zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat