VBRO

Franz Joostink geeft BEWIJS HET DAN tweede leven

Accordeonist Daniël Metz gaat hélemaal los in de nieuwe single Bewijs het dan die Franz Joostink o.l.v. producer Frank Verkooyen opnam bij The Boom! Music studio in de Meern. De vrolijke klanken van de accordeon zorgen voor een ware explosie aan feestgeluiden. En laten we eerlijk zijn….daar staat Franz Joostink ook om bekend. Oké, het is een cover van één van de grootste successen van de uit Tilburg afkomstige zanger Wesley die door Pierre Kartner op papier is gezet, maar de uitvoering van Franz is muzikaal gezien een stuk voller.

Het idee om juist deze klassieker in een nieuw jasje te steken is afkomstig van z’n manager Peter van der Kamp. Hij zit z’n hele leven al in de muziekbranche en weet waar Abraham de mosterd haalt. In eerste instantie was het de bedoeling dat Bewijs het dan als track op het aanstaande album dat later dit jaar verschijnt zou worden geplaatst. Dit werd al gedeeld met een aantal fans die aangaven dat dit de nieuwe single moest worden. En als iedereen dat zegt moet je dat gewoon doen en niet de wijze man uithangen, aldus Peter en Franz.

Bewijs het dan, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 23 februari 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip zijn in Doesburg geschoten door Appie Hofstede. Een aantal collega-artiesten hebben hieraan ook hun medewerking verleend. Ben je benieuwd wie, bekijk dan de clip op de socials van Franz.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat