VBRO

Franz Joostink heeft met JALOEZIE een juweeltje in handen

Met z’n nieuwe single ‘Jaloezie’ heeft Franz Joostink een juweeltje in handen. Vooral de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Daniël Metz zorgen vanaf de eerste toon voor gezelligheid. De plaat lag al ruim anderhalf jaar op de plank, maar nu is de tijd rijp om dit door Waylon van der Heijde geschreven lied te lanceren. Het oorspronkelijke arrangement is compleet verbouwd door Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Ook gitarist Marcel Fisser heeft daar een steentje aan bijgedragen.

Franz liep al jaren met het idee rond om dit ruim 10 jaar oude nummer opnieuw uit te brengen. ‘Omdat het arrangement behoorlijk verouderd was besprak ik de mogelijkheden met Frank Verkooyen. Alleen de tekst is hetzelfde gebleven. Voor de rest herken je vrijwel niets meer van het originele nummer. En…eerlijk is eerlijk. Het is een prachtige productie geworden. Overigens heb ik het laatste jaar niet stilgezeten. Er liggen inmiddels al 5 nieuwe nummers klaar die in de loop van de tijd allemaal op single verschijnen. Het zijn niet alleen feestnummers maar ook rustige liedjes voor de wintermaanden’, onthult Franz.

‘Jaloezie’ wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 30 juni 2021 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat