VBRO

Franz Joostink lanceert vrolijke single BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ

Franz Joostink weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Dat geldt zeker ook voor zijn nieuwe zomerplaat Blijf jij vannacht bij mij die traditiegetrouw bij Nationale Artiesten Parade verschijnt. Franz liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om met het lied I Just Want To Dance With You iets te doen. Vroeger werd de versie van de Roland Konings en That’s It in zijn ouderlijk huis werkelijk grijs gedraaid.

Franz: Natuurlijk speelt de accordeon weer een hoofdrol in het geheel. Dat instrument zorgt voor vrolijke klanken die je meteen in de juiste stemming brengt. De credits voor het arrangement en de tekst gaan volledig naar Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Hij weet ondertussen wel welke sound ik het liefste vertolk op het podium. Overigens denk ik er ook serieus over na om een paar rustige nummers op te nemen. Dat roep ik al jaren, maar het gaat er toch echt van komen. Ik ben al bijna twee jaar bezig met de voorbereiding van een gevarieerd album waar uiteindelijk zowel feestplaten als ballads op komen te staan.

Blijf jij vannacht bij mij, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 juli 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die door Ron Schmid op een bijzonder zonnige dag in Katwijk zijn geschoten, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Franz Joostink.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat