VBRO

Franz Joostink SR. en Franz Joostink JR. presenteren duet ‘Niemand komt ooit tussen jou en mij’

Franz Joostink draagt de duetsingle ‘Niemand komt ooit tussen jou en mij’, die hij samen met z’n net 10-jarige zoon Franz JR. over aan z’n manager, kameraad én compagnon Peter (Peet) van der Kamp die op 30 mei jl. geheel onverwachts in zijn slaap overleed. Omdat Peet deze productie van dichtbij heeft meegemaakt vond Franz het gepast om hem te eren. Ondanks dat de tekst , die door Alie Bakker is geschreven, over de relatie tussen vader en zoon gaat, ziet Franz Sr. er een aantal overeenkomsten in. Manfred Jongenelis heeft vervolgens de zanglijn die door Alie is bedacht verder uitgewerkt en het nummer geproduceerd.

Franz: ‘Mijn zoon Franz jr. is bezeten van muziek. Een tijdje geleden begon hij spontaan in mijn repetitie ruimte ‘De Engelbewaarder’ te zingen. Ik wist niet wat ik hoorde en heb er een filmpje van gemaakt. Die is viral gegaan en inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken. Op dat moment wist ik dat de tijd rijp was voor een duet met Franz JR. De kans is overigens meer dan aanwezig dat er binnen afzienbare tijd een solo-single van hem verschijnt. Hij heeft de smaak nu te pakken en heeft al bewezen dat het publiek hem omarmt, gezien de traantjes die her en der vloeiden in de menigte.’

‘Niemand komt ooit tussen jou en mij’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 19 juli 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die door Ron Schmid zijn geschoten, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Franz Joostink.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat