VBRO

Gaby start nieuw muzikaal tijdperk met LIEVE SCHAT

Jij geeft mijn leven weer een doel en wat is de liefde toch een heerlijk fijn gevoel. Dat zijn twee ingrediënten die tekstschrijver Carlo Verkooijen heeft verwerkt in de uptempo single Lieve Schat waarmee Gaby ongetwijfeld de aandacht weet te trekken. De opnames vonden plaats bij Manfred Recordings o.l.v. producer Manfred Jongenelis. Het team van Smaragd Music ziet met de toevoeging van Gaby op haar label een succesvolle samenwerking in het verschiet. Er liggen plannen op tafel om drie keer per jaar nieuw materiaal van deze uit Wateringen afkomstige zangeres uit te brengen.

Onder de naam Gaby Kagie is er op YouTube al wel het één en ander te vinden over haar muzikale verleden. Achteraf geeft Gaby toe dat ze op dat moment er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor was. Ondertussen heeft ze hard gewerkt om de zangtechnieken onder de knie te krijgen. Ze ziet de lancering van ‘Lieve Schat’ dan ook als het begin van een nieuw tijdperk.

Ik ken Manfred al een behoorlijke tijd en heb altijd gezegd dat, als ik verder wil in de muziek, ik het liefste met hem wil werken. Ik was dan ook heel erg blij dat hij me wilde helpen zoeken naar iets wat op m’n lijf geschreven is. We hebben daar behoorlijk veel uurtjes ingestoken en hebben een stijl gevonden waarmee ik me kan onderscheiden. Het moet zo herkenbaar gaan worden dat de mensen al snel zeggen…hé, dat is Gaby. Over de verhaallijn is eveneens heel goed nagedacht. Mijn doel is geslaagd als men aandachtig naar de gehele tekst luistert. De boodschap die het nummer herbergt heeft voor een deel ook mijzelf te maken. In ieder geval sta ik er voor 1000% achter en hoop dat ik zowel het jonge als iets oudere publiek er mee bereik, aldus Gaby.

Lieve schat is vanaf 2 september 2022 legaal te downloaden via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Joey van Showtime Den Bosch, is te bewonderen op Youtube en de socials van Gaby.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat