VBRO

Gansie probeert met ZOMERTIJD de fans vrolijk te stemmen

Gansie Marco de Gans brengt zijn nieuwe single Zomertijd uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van Ce La Luna Mezzo Mare waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in zijn hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft hij daar de tijd voor genomen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

In het verleden bracht Gansie al een aantal solosingles op de markt en lanceerde samen met zijn maatje Patrick van de Worp enkele duetjes waaronder De O Van Oranje. Dat nummer werd opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal en vanwege de prettige samenwerking met producer Joris van Dijk besloot Gansie om ook zijn nieuwe single daar op te nemen. Joris heeft vervolgens een muziekband gemaakt die bij deze tijd past. Het resultaat is volgens Gansie echt helemaal te gek. Hij vroeg op een gegeven moment aan Joris of hij deze track ook op Spotify kon zetten, maar Joris gaf aan dat hij hiervoor toch echt bij een platenlabel moest zijn. Heel toevallig kwam Gansie kort daarna Ronald Visch van RHB tegen en vroeg of hij iets voor hem kon betekenen. Na een afspraak op het nieuwe kantoor van RHB in Nijkerk kwam het tot een samenwerking. Zijn toekomstige singles zullen ook onder dezelfde vlag gaan wapperen.

Eigenlijk draait het hele leven van Gansie al om muziek. Draaien, luisteren en muziek maken is mijn passie. Ik heb vele jaren disco gedraaid op feesten groot en klein. Daarnaast heb ik in diverse bands gespeeld en de laatste jaren ook nog in een dweilorkest. Sinds 2018 heb ik het zingen weer een beetje opgepakt en het einde is nog niet in zicht, aldus Gansie.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat