VBRO

GENIET VAN HET LEVEN is de titel van de nieuwe single van Helen Liebers en Diana Honig

Geniet van het leven is de titel van de nieuwe single van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers en de Nijmeegse zangeres Diana Honig. Het lied gaat over de moeilijke tijden waarin we leven en toch moeten proberen te genieten van het leven. De melodie doet ongetwijfeld oude tijden herleven. Het is voor velen herkenbaar want het is in 1957 op de plaat gezet door de Duitse zangeres Caterina Valente met als titel Spiel Noch Einmal Für Mich Habanero en werd een gigantische hit. Huub Arents, die tevens tekende voor de productie, schreef er een Nederlandse tekst op en de muziek kreeg een geheel eigentijdse sound.
Enkele jaren geleden namen Helen en Diana ook al een drietal duetten op en treden geregeld samen op. Reden genoeg om naar de Geerling Studio in het Limburgse Valkenburg af te reizen waar Will Geerling er weer een prachtige opname van wist te maken.

Helen is de dochter van Wim Liebers die ooit de frontman was van The Sunstreams, speelde dertig jaar bij een trio. Twaalf jaar geleden ging zij verder als solozangeres dat een goede keuze bleek te zijn. Er verschenen diverse singles en drie albums van haar. Diana is een volkse zangeres die moeiteloos met haar liedjes het publiek weet te vermaken. In 2014 verscheen er een album van haar en in 2017 haar single Laat me maar alleen.

De single Geniet van het leven is te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar bij alle bekende downloadstations.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat