VBRO

Georgie Davis met ultieme tranentrekker voor iedere hondenliefhebber

Singer, songwriter en producer Georgie Davis werd in 1985 bekend met zijn top 5 hit ‘Blackstar’ in Nederland en piekte op de 16e plek in België. In de afgelopen decennia heeft hij André Hazes (sr.), Glennis Grace en Samantha Steenwijk van songs mogen voorzien, wat resulteerde in meerdere gouden en platina platen.

Zijn nieuwe release ‘Hondenhemel’ komt niet alleen bij hondenliefhebbers binnen. Samen met tekstdichter Belinda Anholt had hij ooit de song geschreven maar op de plank laten liggen. Wanneer de tijd rijp zou zijn, zou de song worden uitgebracht. Na het overlijden van Belinda in 2008 en het onlangs recente afscheid van zijn trouwe viervoeter en maatje Lois wegens ouderdom, vond hij dat het tijd was om zijn song en videoclip met de wereld te delen. En dat heeft al menig traantje teweeg gebracht bij velen. Het nieuwe album ‘Invincible’ met tien nieuwe songs zal naar verwachting medio 2022 verschijnen.

‘Ik krijg hartverwarmende berichtjes van fans maar ook van willekeurige mensen, echt fantastisch. Ik heb nog altijd moeite om de song te zingen want dan voel ik elke keer weer een brok in mijn keel’ is zijn uitleg. Voor de promotie ging Georgie een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat