VBRO

Gerrit Vos staat weer in de startblokken en geeft gas met DUIZEND RODE ROZEN

Als je de nieuwe single Duizend rode rozen van Gerrit Vos hoort zou het kunnen zijn dat de melodielijn je bekend voorkomt. Een aantal jaar geleden bracht dezelfde Gerrit Vos namelijk de piratenplaat 1000 mooie dromen uit. Omdat hij ruim 2 jaar vanwege corona vrijwel niets in de muziek heeft gedaan en toch weer van zich wilde laten horen, schreef hij in 20 minuten een nieuwe tekst op deze melodielijn. Gerrit heeft het arrangement behoorlijk laten opfrissen door Manfred Jongenelis. Dat is overigens duidelijk te horen aan de accordeon klanken waar deze instrumentenkunstenaar uit Etten-Leur om bekend staat.

En het blijft niet bij deze productie. Ik ben al bezig met de opvolger die binnen 3 maanden gelanceerd wordt. Ook hiervoor zal Manfred Jongenelis grotendeels verantwoordelijk zijn. Maar eerst ga ik me concentreren op ‘Duizend rode rozen. Ik sta te popelen om de bUhne weer te beklimmen en het publiek te vermaken met mijnliedjes. Met andere woorden….ik ga volop gas geven, aldus Gerrit.

Gerrit Vos maakte ooit samen met Dellie Pfaff deel uit van het Woonwagen Duo en trad op onder pseudoniem Dave Daily. Onder zijn eigen naam bracht hij de albums Samen met jou en Reiziger in hart en nieren uit op het bekende Rood-Hit-BlauwOp datzelfde label verschijnt nu ook zijn nieuwe single. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zanger. Het vertolken van smartlappen en volkse liedjes is iets wat hij het allerliefste doet. Gerrit kwam bovendien op 3 februari 2007 op de 72e plaats in de Mega Top 100 met de single Melanie slaap zacht. Het nummer stond een week in de hitlijst en doelt op de moord op Melanie Sijbers uit Geldrop.


ADVERTENTIE

Kaartverkoop: scan de QR-code of ga naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HollandseHitmix

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat