VBRO

Gewoon Henri nodigt je uit om mee te gaan

Henri Kuipers de tatoeëerder uit Almelo is in no-time een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek onder de naam ‘Gewoon Henri’. Na zijn vorige single die uitkwam in mei dit jaar laat hij weer van zich horen en komt met de nieuwe single “Ga je met me mee”.

Met zijn maatje Juan Niks heeft hij er weer een mooie productie van gemaakt. Met een leuk tempo is dit nummer opzwepend genoeg waar heerlijk op gedanst kan worden. De zomerse invloeden raken dit nummer zeker en er zit zelfs een beetje een Reggae soundje in. Na liedjes als “Hef het laatste glas” “Centen komen Centen gaan” “Dans met me” “Moeder” “Zonder Jou” “Beloof me” en “Mijn beste besluit” die goed gedraaid zijn, komt Henri nu dus met dit nummer “Ga je met me mee” wat zeker ook weer regelmatig te horen zal zijn op de radio.

Zijn grote hobby en tevens zijn werk is een creatief beroep en hij is daar ook bekend om in heel Overijssel en ver daarbuiten, namelijk tatoeëerder. Zoals bijna alles in het leven, komen de mooiste dingen toevallig op het pad. Zo ook de zangkunsten van “ Gewoon Henri”.

Enthousiasme wordt door hem met hoofdletters geschreven en met een goed team om Henri heen waaronder een gitarist, pianist, producer, management en plugger is de trein niet meer te stoppen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat