VBRO

Gianluca maakt grote stappen met nieuwe single DE WARE GEVONDEN

Als er één zanger is, die met name het afgelopen jaar, grote stappen heeft gemaakt is dat Gianluca wel. De 21 jarige zanger uit Den Haag kreeg vorig jaar van zijn plaatsgenoot John West de tip om een keer met producer Manfred Jongenelis te gaan praten over zijn muzikale toekomstplannen. Uiteraard volgde Gianluca zijn advies op en daar heeft hij nog geen moment spijt van. N.a.v. een aantal voorbeelden wist Manfred precies welke sound hij ambieerde. In juli 2021 verscheen de single Jij Bent Perfect Voor Mij. Dat leverde hem al heel veel positieve reacties op. De opvolger Jij Bent Het Helemaal werd afgelopen mei gelanceerd. Sinds de samenwerking met Manfred én platenlabel Smaragd Music heeft Gianluca het idee dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Dat merkt hij voornamelijk aan zijn optredens. Voorheen werd hij geboekt in de regio Den Haag. Inmiddels komt Gianluca in alle provincies van Nederland.

Om in the picture te blijven is het natuurlijk belangrijk om regelmatig iets van je te laten horen. Hij nam wederom contact op met Manfred die hem uitnodigde voor een schrijverssessie waarbij ook Raymon Hermans aanwezig zou zijn. Raymon is ondertussen één van de vaste tekstschrijvers waarmee Jongenelis, qua muziekproducties, de lat heel hoog legt. Dat is duidelijk te horen aan de nieuwe single De Ware Gevonden die samen door deze Brabantse toppers is gemaakt.

Gianluca: Het resultaat is een commerciële single waarbij kenmerkende Raymon Hermans invloeden gecombineerd worden met de sound waarmee Manfred de éne na de andere hit weet te produceren. Ook het onderwerp waarin ik zing dat ik de ware heb gevonden, past gewoon bij mij. De vrolijke accordeonklanken en de gitaarpartijen geven het lied de juiste uitstraling. Ik zie het zeker als een mooie toevoeging op mijn repertoire. Momenteel zing ik tijdens m’n optredens naast m’n eigen liedjes hoofdzakelijk nummers van John West. Dat zal in de toekomst steeds minder worden. Ik ben stiekem ook al aan het denken aan een groot evenement dat plaats moet vinden in de zomer van 2023. Dan hoop ik mijn 5-jarig artiestenbestaan te vieren. Zodra hier meer over bekend is, laat ik dat natuurlijk via mijn socials weten.

De single De Ware Gevonden verschijnt op 25 November 2022 bij Smaragd Music en is te streamen bij de bekende platforms.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat