VBRO

Hank Adams slaat nieuwe weg in en brengt levenslied JOUW LIEVE GLIMLACH op single uit

Een tijdje geleden deelde Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties een bericht op zijn Facebookpagina van een nieuw tv programma voor Talpa. Volkszanger Hank Adams zag dat bericht ook voorbij komen. Omdat hij benieuwd was naar dat programma stuurde hij Ronald een bericht voor meer informatie. Dat resulteerde uiteindelijk in een afspraak op het RHB kantoor in Nijkerk. Ondanks dat beide partijen al meer dan 25 jaar in het vak zitten hadden ze nog nooit van elkaar gehoord. Hank vertelde dat hij een nieuwe single had opgenomen, maar nog geen plannen had gemaakt om deze uit te brengen. Ronald was natuurlijk erg benieuwd en na het horen van ‘Jouw lieve glimlach’ bestempelde hij Hank als het ‘Best bewaarde geheim van Amsterdam’. Na dit leuke gesprek besloot Hank om met Ronald te gaan samenwerken.

‘Eigenlijk kwam dit op het juiste moment omdat de single erg geschikt is voor Valentijn. Het nummer dat Co van Raaijen geschreven en gecomponeerd heeft, gaat over zijn eigen vrouw. Elke ochtend wordt hij wakker naast een mooie vrouw met een lieve glimlach. Daar had hij jaren geleden al een keer een liedje over gemaakt. Omdat Co al meer dan 25 jaar voor me schrijft wist hij dat dit echt iets voor mij was. In de studio van Hans Rusche is vervolgens alles opgenomen. Ik ben ervan overtuigt dat de tekst wel iets gaat doen bij de vrouwen’, meent Hank.

De Amsterdamse entertainer begon z’n loopbaan als barkeeper bij Café ‘t Hof van Holland, gelegen aan het Rembrandtplein. Zijn allereerste plaatje dat hij uitbracht was een Engelstalig liedje i.s.m. één van de bekendste componist Gaby Dirne (†). Daarna richtte hij zich op het levenslied en bracht om de 2 jaar een single uit. Dankzij de kennismaking met Ronald ziet Hank z’n muzikale carrière weer met vertrouwen tegemoet. Hij is breed inzetbaar en hoopt dat spoedig de horeca weer tot in de late uurtjes geopend is. Volgens Hank begint het feest pas na 22.00 uur.

De CD-single ‘Jouw lieve glimlach’ is vanaf 02 Februari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden zijn door The Clip Academy geschoten op de mooiste plekken in Amsterdam.

De clip is mede tot stand gekomen door de vriendelijke medewerking van: Cafe de Nieuwe vaart (Ronald Engel), Cafe Gijs de Rooy, Bloemenkiosk Piet & Evelien Witt (Dappermarkt)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat