VBRO

Hans Bakker geeft SCHAT IK KOM WAT LATER net iets meer vrolijkheid

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om covers uit te brengen. Veel artiesten hebben gezien dat Marco Schuitmaker met zijn uitvoering van De Engelbewaarder als zanger is doorgebroken in Nederland. Het doel van Hans Bakker is niet veel anders. Hij hoopt dan ook van harte dat de bewerking van Schat ik kom wat later, waarmee Harm Wolters menig tent op de kop heeft gezet, opgepakt gaat worden door de Nederlandstalige radiostations. In ieder geval heeft Hans aan den lijve ondervonden dat veel mensen de originele versie kennen. Hij vroeg deze plaat namelijk aan tijdens een stapavond met vrienden in de kroeg. De gasten reageerden goed en zongen het lied uit volle borst mee. Nadat ook de handjes de lucht ingingen kreeg Hans het gevoel dat dit wel eens een hitje kon worden.

Hans: In samenwerking met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is besloten om het tempo iets te verhogen en de accordeonpartijen door Daniël Metz te laten inspelen. Die klanken geven de plaat nét dat stukje extra gezelligheid. Ik ben ook reuze benieuwd naar de reacties die deze single op gaat leveren bij het publiek en de luisteraars.

De single Schat ik kom wat later is vanaf 3 mei 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Hans Bakker.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat