VBRO

Hans Bakker lanceert ‘Zij zijn mijn grootste geluk’

Een liedje maken over z’n kinderen stond altijd al op het verlanglijstje van Hans Bakker. Hij vertelde aan Frank Verkooyen hoe hij met z’n twee zoontjes omging zodat Frank daar samen met Femke Reuvers een tekst op konden schrijven. Met name de woorden ‘Zij zijn mijn grootste geluk, de mooiste kroon op m’n leven. Dat ik hun papa ben, maakt me trots’, zorgden voor een traantje bij Hans.

‘Ik vond het nu het juiste moment om een rustig liedje uit te brengen. Ik heb de laatste tijd veel naar de radio geluisterd en veel van mijn collega-artiesten delen die mening. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten. Frank Verkooyen heeft er een prachtig arrangement van weten te maken. De gitaarpartijen zijn ingespeeld door Marcel Fisser en één van de bekendste achtergrondzangeressen Dian Senders heeft ook een steentje bijgedragen. De opnames vonden plaats bij nieuwe The Boom! Music Studio in De Meern’, aldus Hans.

De beelden van clip zijn in de eigen omgevening van Hans geschoten. Naast een aantal mooie shots bij hem thuis is Hans ook actief te bewonderen in de speeltuin. In z’n vrije tijd voetbalt hij regelmatig met z’n zoontjes op deze plek en daar geniet hij enorm van.

‘Zij zijn mijn grootste geluk’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 3 februari 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen bij de clipzenders, Youtube en de social mediakanalen van Hans Bakker.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat