VBRO

Hans Bakker presenteert opvallende zomersingle RIKKETIKKETIK

Tijdens een zoektocht op internet om muzikale ideeën op te doen kwam Hans Bakker het Spaanse nummer El Teke Teke van Carlos Vives, Black Eyed Peas, Play-N-Skillz tegen. Omdat deze stijl Hans wel aansprak ging hij hiermee naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio met als doel hiervan een Nederlandstalige versie te laten maken. Die uitdaging ging Verkooyen natuurlijk graag aan. Femke Reuvers kreeg de vrije hand om een tekst te schrijven en daar is Rikketikketik uitgerold. Hans is in ieder geval heel erg blij met dit opvallende zomerse lied dat in je hoofd blijft hangen. Het is wel even heel iets anders dan zijn voorgaande uitgebrachte autobiografische single Zij zijn mijn grootste geluk. Dat was geen plaat voor op de bühne en dat kun je van Rikketikketik niet zeggen. Die knalt van alle kanten.

Omdat Hans geen enkel idee heeft of deze sound in Nederland aan zal slaan, wacht hij even de reacties van het publiek af. Als het een succes gaat worden kan het maar zo zijn dat de uit Hoogeveen afkomstige zanger in de toekomst in dezelfde trant nummers uit gaat brengen. In ieder geval is hij voornemens om in oktober 2022 wederom de studio in De Meern in te duiken.

De single Rikketikketik is vanaf 13 juli 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip is spoedig te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Hans Bakker.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat