VBRO

Hans de Mutte debuteert met DAN BEGINT ‘T TE LEVEN

Hans van Limpt heeft als uitbater van Café de Mutte, gelegen aan de Wilhelminalaan 48 in Reusel al vele jaren de bijnaam Hans de Mutte. Regelmatig nodigt hij entertainers uit die live z’n tent op de kop zetten. Ondanks dat Hans zichzelf geef officiële zanger noemt mag hij graag een deuntje zingen. Het was dan ook een complete verrassing toen hij van z’n vrouw Mery vanwege z’n 50ste verjaardag als cadeau een lied mocht opnemen in The Boom! Music Studio o.l.v. producer Frank Verkooyen. Nadat Hans aangaf wat zijn muzikale wensen waren heeft Frank een gezellige feestplaat gemaakt die als titel Dan begint ’t te leven meekreeg.

Ik ken Frank al een paar jaar. Hij is één van de artiesten die ik graag uitnodig om het publiek in mijn kroeg te vermaken. Hij heeft een prachtige tekst geschreven die over Café de Mutte gaat. Muzikaal heeft hij echt alles uit de kast gehaald. Natuurlijk heb ik het nummer al aan m’n klanten laten horen. Iedereen was erg enthousiast. Inmiddels beschikken ook een aantal café’s in de regio Eindhoven – Tilburg over de track. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat deze meerdere keren per avond te horen is. Daar kan ik alleen maar van genieten. Mocht het een groot succes worden, dan sluit ik een opvolger niet uit, aldus Hans.

Dan begint ’t te leven uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 23 maart 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Hans van Limpt / Café de Mutte.

ADVERTENTIE


Kaartverkoop: scan de QR-code of ga naar: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HollandseHitmix

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat