VBRO

Hans de Mutte presenteert feestplaat MAAK DE GLAZEN VOL

In navolging van z’n debuutsingle Dan begint ’t te leven, die hij ter ere van z’n 50ste verjaardag cadeau kreeg van z’n vrouw, heeft Hans de Mutte wederom gekozen om bij The Boom! Music Studio een nieuwe feestplaat op te nemen. Samen met Frank Verkooyen is er een productie ontstaan die als het ware op het lijf van deze horecaondernemer uit Reusel is geschreven. Veel instrumenten, die bovendien live zijn ingespeeld door top-muzikanten, hebben ervoor gezorgd dat de single Maak de glazen vol voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die Frank Verkooyen stelt aan zijn producten.

Hans: Ondanks dat mijn eerste single eigenlijk bedoeld was voor de klanten van Café de Mutte is het een eigen leven gaan leiden. De plaat wordt bij veel radiostations gedraaid en bleek ook tijdens de vakantieperiode populair. Vanuit Spanje kreeg ik zelfs van klanten filmpjes opgestuurd terwijl er gedanst werd op dit nummer. Tijdens de kermis in Reusel die van 10 tot 13 september jl. plaatsvond heb ik ‘Maak de glazen vol’ verschillende keren gedraaid. De klanten kennen de tekst inmiddels al beter dan mij. Omdat ik de smaak nu goed te pakken heb, ben ik ook alweer bezig met de opvolger die dit jaar nog zal verschijnen. Voorlopig zing ik nog alleen in m’n eigen kroeg, maar daar komt t.z.t. verandering in. Dan ben ik ook te boeken.

De single Maak de glazen vol is vanaf 28 september 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Hans van Limpt / Café de Mutte

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat