VBRO

Hans Kaay lanceert dansbare zomersingle DENK JE DAT

Hans Kaay loopt ondertussen al een kleine 30 jaar mee in het artiestenwereldje en staat bekend als een echt podiumbeest die zijn publiek opperbest weet te vermaken. Ondanks z’n jarenlange carrière is de teller qua het uitbrengen van singles blijven steken op acht. Daar kan vanwege de samenwerking met TeamNL Music wel eens verandering in komen. Aan de productie van zijn splinternieuwe dansbare zomersingle Denk je dat die opgenomen is bij The Boom! Music Studio o.l.v. Frank Verkooyen werkten ook de TOP muzikanten Marcel Fisser en Daniël Metz mee. De vrolijkheid spat er in ieder geval vanaf.

Hans Kaay en Frank Verkooyen zijn absoluut geen vreemden voor elkaar. Ruim 25 jaar geleden nam Hans al eens een single bij Frank op waar echter niets mee gedaan is. Pasgeleden kwamen de mannen elkaar bij een optreden tegen met als gevolg dat Hans een tijdje later op de koffie ging bij Frank. Dat gesprek heeft geresulteerd in de totstandkoming van deze mooie plaat.

De single Denk je dat is vanaf 25 mei 2022 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip, opgenomen door Niels Horstman zijn geschoten op herkenbare plekjes in Utrecht waaronder Park Lepelenburg. Het resultaat is te bewonderen op Youtube en de socials van Hans.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat