VBRO

Harten 10 slaat met NOOIT MEER nieuwe weg in

Nooit Meer, dat waren de gedachten van vele fans die Harten 10 had opgebouwd.. Maar niets bleek minder waar want de zanger van het duo Martien voelde dat er meer in zat. Nadat ruim een jaar geleden de vorige zangeres zelf aangaf te willen stoppen en haar wilde storten op een solo carrière werd Martien door zijn geluidsman in contact gebracht met zangeres Maria Goosen.

Al snel kwam het tweetal deze zomer uit met een nieuwe single We zijn onderweg. Vele optredens volgden en ook voor 2023 zien ze hun agenda de goede kant op gaan. Met de nieuwe single Nooit meer hopen Martien en Maria een nieuwe weg in te slaan zo dat hun muziek repertoire nog breder wordt. Het nummer dat geschreven en geproduceerd is door de heren Jeroen Russchen en Robert Vredeveld zijn geen kleine speler meer in de muziekwereld, zo schreef het tweetal ook al nummers voor onder meer Mart Hoogkamer en Tino Martin.

Met het nummer en bijpassende clip gemaakt door Frank Swenne hoopt Harten 10 weer een leuk nummer te kunnen toevoegen aan hun muziek repertoire…

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat