VBRO

‘Hé Jij’ is de nieuwe single van Werner Draad.

‘Hé Jij’ is de nieuwe single van Werner Draad. Deze 49 jarige singer-songwriter uit Tilburg komt deze keer met een lekkere feel good lente/zomer track. Enkele jaren terug deed hij mee aan een singer-songwriter festival in Tilburg waarmee hij alleen met zijn stem en gitaar zijn Nederlandstalige liedjes de gevoelige snaar wist te raken. Eind 2016 schreef hij het liedje “Dichterbij”. Deze demo kwam onder de aandacht bij Willem van Schijndel waarmee hij in mei 2017 zijn eerste single lanceerde.

Na een lange tussenpoze maar met veel muzikale ervaringen en nieuwe liedjes heeft hij de keuze gemaakt om één van zijn zelf geschreven liedjes in eigen beheer op te nemen. Ook deze keer weer in samenwerking met topproducer Hans Aalbers (studio Nederhorst Den Berg, bekend van o.a. André Hazes, Frans Duijts, Henk Bernard e.v.a.) die de productie voor deze song heeft verzorgd.

‘Hé Jij’ gaat over zijn of haar liefde die hij/zij op een zonnige vakantie heeft leren kennen. Waarna hij/zij op zoek gaat om deze momenten samen nog eens te herbeleven. Met deze lekkere uptempo lente/ zomer track gaat hij van zich laten horen. Check daarom ook even zijn videoclip van deze vriendelijke Brabantse zanger.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat