VBRO

Henk Kamphuis lanceert nieuwe single JIJ EN IK

De Utrechtse zanger Henk Kamphuis komt met een nieuwe single uit getiteld Jij en Ik. De samenwerking met zijn label Lumineux Music bevalt zo goed dat er besloten is om een aantal nieuwe singles op te nemen waarvan dit er weer eentje is. De laatste single Weerzien heeft het zeer goed gedaan, echter is er nu gekozen voor een compleet andere stijl. Producer Brad Grobler van de bekende studio Big Productions heeft een mooi arrangement gemaakt en Ellis Spiekman heeft een pakkende tekst geschreven op het nummer.

In eerste instantie had het nummer een andere stijl echter door een producer van Future Music is er in een andere richting gewerkt. Brad heeft dit opgepakt samen met Henk en het eindresultaat mag er zijn. Henk is in het Utrechtse artiesten wereldje en ver er buiten geen onbekende. Hij staat er om bekend dat hij nieuwe zangers een hart onder de riem steekt. Ook op de meeste feestjes galmt wel de stem van Henk en zo ook bij diverse artiestenreizen.

Voor de clip is gekozen voor het team van Future Films dat er zoals vanouds weer een mooie clip van heeft gemaakt. Henk komt uiteraard uit op het label Lumineux Music en is te downloaden op alle bekende download portals.

Henk Kamphuis kun je volgen via zijn Facebookpagina

RTV Promotie: Bertie Verplak. Tel: 0032499435174 Mail: verplakbertie@hotmail.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat