VBRO

Henk Robbemond brengt nieuwe single ‘1 Nacht alleen’ uit bij Knock Knock Music

De eerste single van Henk Robbemond die bij Knock Knock Music wordt uitgebracht is een feestversie van de Doe Maar klassieker ‘1 nacht alleen’ uit 1983. Henk kreeg het nummer aangereikt door producer Joris van Dijk ( Sonic Solutions). Volgens Joris zou dit oorspronkelijke Nederpoplied perfect omgetoverd kunnen worden tot een echt Henk Robbemond nummer. Henk was gelijk enthousiast over het idee en noteerde de afspraak om het nummer in te zingen in z’n agenda.

‘De muziek van Doe Maar heb ik altijd al leuk gevonden. Na het ‘comeback’ concert dat deze band in 2016 organiseerde werd ik nog enthousiaster van hen. Ik moet eerlijk zeggen dat Joris er heel iets bijzonders van heeft gemaakt. Omdat ik in 2020 m’n vorige single ‘Zonde van de tijd’ ook bij hem had opgenomen weet hij precies welk sausje hij moet gebruiken. Ik ben daarnaast ook al druk bezig om de puntjes op de i te zetten voor m’n aanstaande album. Waarschijnlijk komt daar ook een duet op te staan met een zangeres. Daarover volgt spoedig mee informatie’, glundert Henk.

Er is goed nagedacht over het draaiboek m.b.t. de clipopname. In zijn eigen sportschool in Dordrecht werd clipproducent Wescur uitgenodigd om een gedeelte van het pand te voorzien van een greenwall. Het resultaat is echt bijzonder te noemen. Er is een complete band te zien waarin Henk de taak van elke muzikant op zich neemt. Volgens Henk is dat een keer wat anders dan filmen in een kroeg of op het strand.

Enkele weken geleden maakte Henk bekend dat hij een exclusieve samenwerking is aangegaan met Knock Knock Events. Naast een platencontract met Knock Knock Music, vertrouwt Henk ook de boekingen én het management toe aan het entertainmentbedrijf uit Noord-Scharwoude. Vooral de leuke evenementen die in het vooruitzicht gepland zijn hebben de Henk over de streep getrokken. Het TV programma ‘Heerlijk Hollands Live’ maakt eveneens deel uit van Knock Knock Events. Zodra de beperkingen vanwege Covid-19 voorbij zijn zullen een aantal edities worden aangekondigd.

‘1 Nacht alleen’ is vanaf 26 mei 2021 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen bij de landelijke TV zenders en op Youtube.

Persbericht: ReehuisMedia ( reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat