VBRO

Henk Robbemond ziet exclusieve samenwerking met Knock Knock Events vol vertrouwen tegemoet

Het was een soort ‘liefde op het eerste gezicht’. Dat gevoel kreeg Henk Robbemond toen hij voor het eerst in contact raakte met het team van Knock Knock Events. Inmiddels is er een exclusieve samenwerking ontstaan die door beide partijen alleen maar positief kunnen uitpakken. Naast een platencontract vertrouwt Henk ook de boekingen én het management toe aan het entertainmentbedrijf uit Noord-Scharwoude. Afgelopen week besloten Jan Spel en Bo Kuiper ook in zee te gaan met Knock Knock Events. Vooral de leuke evenementen die in het vooruitzicht gepland zijn hebben de nieuwe artiesten over de streep getrokken. Het TV programma ‘Heerlijk Hollands Live’ maakt eveneens deel uit van Knock Knock Events. Zodra de beperkingen vanwege Covid-19 voorbij zijn zullen een aantal edities worden aangekondigd.

Henk heeft inmiddels al een nieuwe single opgenomen die eind mei 2021 gelanceerd gaat worden. ‘Het is een vrolijke cover waarvan ik verder nog niets over ga zeggen. De opnames vonden in ieder geval plaats bij Sonic Solutions o.l.v. Joris van Dijk. Hij heeft ook m’n vorige single ‘Zonde van de tijd’ geproduceerd. Daarnaast zijn er plannen om een duet op te nemen en wordt de laatste hand gelegd aan een album. We gaan dus meer gas geven’, onthult Henk.

Een tijdje geleden heeft Henk z’n oude vak als timmerman weer opgepakt. Hij ontwerpt prachtige houten overkappingen en plaatst schuttingen. Meer informatie hierover is te vinden op www.budget-overkapping.nl

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat