VBRO

Henk Stelte bezingt de relationele sfeer in MIS JE MIJ OOK

Als het nieuwe paradepaardje Mis Je Mij Ook van Henk Stelte net zo goed wordt opgepakt als zijn in 2021 gelanceerde single ‘Grijp Die Kans’, heeft hij absoluut geen klagen. Met een van oorsprong Spaanstalig lied is Henk geruime tijd samen met Manfred Jongenelis gaan stoeien om het precies zo te laten klinken als hij dat zich had voorgesteld. In plaats van de Spaanse gitaargeluiden heeft Zonzo Basily zijn uiterste best gedaan om deze om te toveren in de Gipsy stijl. Met de toevoeging van nog een aantal instrumenten, waaronder de accordeon, spat de vrolijkheid eraf. Uiteraard vonden de opnames plaats bij Manfred Recordings in Etten-Leur.

Het onderwerp waarover gezongen wordt gaat over de relationele sfeer waaruit blijkt dat je niet met en zonder elkaar kunt. De tekst is geschreven door Linda Baarbé, de partner van entertainer Jeffrey Tanis. Henk wist dat zij voor meerdere collega- artiesten liedjes had geschreven en is bijzonder blij met de bijdrage die zij heeft geleverd aan Mis Je Mij Ook.

Voorlopig kan Henk het lied niet vertolken op het podium vanwege een keeloperatie die hij in april liet uitvoeren. Het herstel gaat langer duren dan voorzien. Momenteel zitten er nog hechtingen in z’n keel en die moeten er eerst allemaal uit voordat hij weer gaat optreden. Zelf verwacht Henk dat hij na de zomervakantie de draad weer oppakt. Hij baalt daar natuurlijk ontzettend van, maar om de release van dit gezellige lied nog langer uit te stellen was geen optie. Bovendien is de uit Utrecht afkomstige zanger van plan om in 2022 minimaal nog 1 single uit te brengen.

De single Mis Je Mij Ook is verkrijgbaar vanaf 24 juni 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Future Films Europe, zal ter promotie van de single te zien zijn op Youtube en de socials van Henk Stelte.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat