VBRO

Henk van de Ven zet met DIE ENE ZOEN volgende stap

Voor Henk van de Ven heeft de deelname in 2020 aan het RTL 4 programma Married at First Sight ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk na het geflopte huwelijk met Chantal in Katja de vrouw van z’n leven vond. Het begon allemaal met een zoen. Vanaf dat moment verliep alles voorspoedig met als gevolg dat ze elkaar in 2021 het JA woord gaven. De volgende stap die Henk nu heeft gezet kan muzikaal gezien ook best grote vormen aannemen. Hij besloot om een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis dat nu resulteert in de gloednieuwe single Die Ene Zoen die bij Smaragd Music verschijnt.

Henk: Ik had Manfred een berichtje gestuurd met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Hij belde me op en nodigde me uit om te brainstormen over mijn wensen. Samen met Katja ben ik naar Etten-Leur gereden en hebben een fijn gesprek gehad. Ik gaf aan dat erg gecharmeerd ben van de accordeon. Als er iemand is die dit als geen ander kan, is hij dat wel. Manfred heeft vervolgens de melodielijn gemaakt van mijn nieuwe single en Carlo Rijsdijk heeft de pakkende tekst geschreven. Ik zie het als een nieuwe start van m’n carrière die eigenlijk in 1995 al begon. Destijds deed ik vaak mee aan talentenjachten en af en toe leverde dat wel eens een podiumplek op. In 2016 gooide ik de handdoek in de ring omdat ik er totaal geen zin meer in had. Als je dan een paar jaar later n.a.v. het TV programma weer uitnodigingen krijgt, ga je goed nadenken. Ik zit nu weer lekker in m’n vel en heb volop plezier in het zingen. Ik ben nog maar 50 lentes jong en ga er volop tegen aan.

Als je meer wilt weten over Henk van de Ven, surf dan maar ‘even’ op internet of kijk op z’n Instagram https://www.instagram.com/henkvandeven/

Die ene zoen is verkrijgbaar vanaf 10 juni 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat